Michael Lanzo

C'est la vie

Toch is het weer een tijdje wachten voor hij de juiste man tegen het lijf loopt. Vijf jaar later ontmoet hij Serge Gobin. Die is op dat moment nog docent aan de Showbizzschool in Oostende (werd in 2007 stopgezet). Serge kent het klappen van de zweep, want hijzelf was ooit zanger van de groep Bingo die in 1989 een hit scoorde met Arabeat, gebaseerd op een newbeatritme.

Serge kent Michael nog van zijn periode als Michael Fox en haalt zijn neus op wanneer Michael bij hem komt aankloppen. Hij ziet echter snel dat Michael zich een ander imago heeft aangemeten en gunt hem een kans. Michael heeft iets eerder op eigen kosten drie demo's laten opnemen en één daarvan is het nummer C'est la vie, geschreven door het voormalig team achter Frans Bauer.

Serge slaagt erin een platencontract voor Lanzo te versieren bij Magic (verdeeld door EMI) die in 2006 C'est la vie uitbrengt.De negende september 2006 staat Michael met zijn versie op drie in de Vlaamse Top Tien en op vierentwintig in de Ultra Top Vijftig. Hij kan zich dus heel even in de feestelijke kijker zingen, maar een geschikte opvolger wordt niet meteen gevonden. De moed zinkt Michael in de schoenen, maar hij blijft doorzetten.