Lisa Del Bo

Helemaal Lisa

In 2012 staat er bij Lisa vijftig jaar op de teller. Het is voor haar alsof zij voor een nieuwe richting in haar leven kiest. Lisa bedankt Piet Roelen voor zijn bewezen diensten en gaat met Patrick Renier in zee die tot dan toe de carrière van Belle Perez in goede banen had geleid. Zij beslist samen met haar man Joske en dochter Krisia voortaan het management in eigen handen te nemen en richt het bureau ThijBo op.

Van de hand van Bart Herman neemt zij het country rockende De liefde van je leven op. Lisa klinkt anders dan we de jaren voordien van haar gewoon waren. Patrick Renier schrijft in 2012 voor haar samen met Cliff Vrancken Als zijn lied weerklinkt dat we inmiddels beter kennen als De Clochard. De twaalfde mei piekt het nummer op vijf in de Vlaamse Top Tien.

Met iets meer power klinkt even later Zo ken je mij al lang geschreven door Patrick Renier samen met Juan Guerrero en Edmée Daenen. Haar vorige singles zijn trouwens verzameld op het album Helemaal Lisa dat eind juni 2013 wordt gereleaset.