Lindsay

De sleutel van mijn hart

Omdat de hittrein moet blijven rijden en je het ijzer moet smeden als het heet is, is er in het najaar van 2011 het nieuwe album De sleutel van mijn hart. De schrijvers van de liedjes zijn erin geslaagd haar gevoelens, gedachten en verlangens uitstekend te verwoorden. Een speciale dank gaat tijdens de uitreiking van het eerste exemplaar uit naar haar manager Gino Moerman die ook Christoff onder zijn ervaren vleugels heeft.

Om nu niet altijd haar broer te vragen, waagt Lindsay zich op dit album aan een duet met André Hazes Jr. Stap voor stap, dat wij nog heel goed kennen in de vinyl versie van The Everly Brothers die in de jaren zestig met Walk Right Back de Amerikaanse charts veroverden. Dat anders klinken wat zij ons beloofde, hoor je zeker in het opvallende duet Nothing's gonna waarin Lindsay duelleert met het voormalige tieneridool Glenn Medeiros die daar in de lente van 1988 internationaal een nummer één hit mee scoorde. Als tiener was Lindsay een enorme fan van hem. Het is haar manager Gino die de deal met Glenn kan sluiten, al gaat hij alleen akkoord wanneer hij, voor het op cd verschijnt, de uiteindelijke versie mag beluisteren en zijn zegen mag geven.

Uit haar derde album wordt als volgende single Ik weet nog wat ik zei gekozen van de hand van Emiel Hartkamp en Norus Padidar. Norus is in Nederland vooral bekend als hitleverancier voor Jannes, Jan Keizer, Any Schilder, Frans Bauer en Charlène. De cd De sleutel van mijn hart passeert in de loop van 2011 de kaap van de tienduizend exemplaren, dus ook nu weer goed voor goud.