Lindsay

Twee handen op één buik

Net als haar broer is Lindsay erg gelovig, zij het iets minder intens. Zij zal nooit het podium opstappen zonder een kruisteken te slaan. Door de jaren heen is haar broer nog altijd haar beste raadgever gebleven. Zij zal nooit een nummer opnemen zonder zijn goedkeuring. Vandaar ook dat zij graag liedjes zingt waarvoor hij de tekst heeft geschreven.

Zoals haar broer ook in Duitsland een carrière uitbouwen, ziet Lindsay niet zitten. Zij heeft hier en in Nederland de handen méér dan vol. Net zoals Christoff heeft ook zij zichzelf beloofd nooit aan Eurosong deel te nemen. Zij gelooft niet dat die liedjeswedstrijd iets voor haar is. Waar zij wel in blijft geloven, is in het talent van haar broer dat almaar grotere proporties aanneemt.

Dat stelt zij nog maar eens vast wanneer Christoff de elfde juli 2013 zijn nieuw album Christoff & Vrienden 2 voorstelt. Zij maakt geen enkel bezwaar als hij haar voorstelt om onder andere met een aantal andere dames een duet in te zingen: Laura Wilde, Belle Perez, Corry Konings en natuurlijk zijzelf. Voor hun duet kiezen zij Kom in mijn armen dat in de zomer van 1983 door Aristakes en Ciska Peters werd opgenomen, een vertaling trouwens van de Andy Borg hit Weil wir uns lieben. De 28ste september 2013 staan Lindsay en Christoff met deze single op één in de Radio 2 Top Tien.