Lindsay

De mooiste dag

Samen met de muzikanten Manfred Jongenelis, Ruud Breuls, Erik Rutjes, Bert Meulendijk enz... wordt er naarstig gewerkt aan een opvolger en dat is het nummer Kus me, een vertaling alweer door broer Christoff, deze keer van de Duitse schlagerhit Küss mich, Küss mich van Kristina Bach.

In het kielzog van deze hit beslist Lindsay's platenfirma ARS dat het hoogdringend tijd is voor een eerste album. Ad Kraamer, John Van De Ven en Hans Aalbers mogen De Mooiste Dag produceren. Mieke wordt gevraagd om in het achtergrondkoortje mee te zingen en Matthias Lens, op dat moment nog lid van het populaire duo The Sunsets, mag accordeon spelen. Zij zijn op dit album trouwens te horen in het nummer Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Samen met haar broer Christoff zingt Lindsay De zomer is in het land en aan Dennie Christian wordt vriendelijk gevraagd of hij zijn grote hit Zaterdagavond die hij ooit samen met Mieke scoorde, met Lindsay en Christoff nog eens opnieuw wil inzingen. Die versie zal in 2009 eveneens op single verschijnen. Het album De Mooiste Dag levert Lindsay haar eerste gouden album op.