Lindsay

De eerste duetten

Naarmate het succes van Christoff toeneemt, gaat Lindsay zich meer en meer achter de schermen met zijn carrière bezighouden, samen met mama Simone. Haar opleiding kantoor-boekhouden komt goed van pas. Hij vraagt haar ook regelmatig mee als achtergrondzangeres. Vaak op de voorgrond treden, probeert zij angstvallig te vermijden. Zij voelt zich niet stemvast en aan die stem moet nog veel geschaafd worden.

In 1996 is er hun duet We nemen elkaar zoals we zijn, geschreven door Daniël Ditmar en John Terra . Christoff vraagt haar in 1997 opnieuw om nog een duet samen met hem te plegen. Onder aanvoering van producer John Terra nemen zij het nummer Als de wilde kers weer bloeit op, geschreven door Erik Van Neygen en bestemd voor Christoffs album In volle vlucht. Nog eens twee jaar later mag zus lief opnieuw een duet zingen en wel voor het album Millennium. Ook deze keer is John Terra van de partij die als duet voor hen het nummer Pluk de dag schrijft op tekst van Daniël Ditmar. Er is ook het duet _Ik geef je wat ik je geven ka_n dat Terra samen met Frank Dingenen componeert.

De fans van Christoff genieten met volle teugen van deze duetten en zijn maar wat blij wanneer Christoff tijdens zijn concerten zus lief mee op het podium uitnodigt, maar nog steeds is er geen haar op haar blonde hoofd dat eraan denkt een solocarrière uit te bouwen.