Lindsay

Lindsay live

Lindsay voelt zich zo stevig in het hitzadel dat zij zich maar al te graag met een liveband omringt en met veel verve en plezier optreedt tijdens Het Schlagerfestival. Zij staat in 2009, 2010 en 2011 op de affiche van de Ethias arena in Hasselt. Hoe zij het die eerste keer aandurfde live met orkest te zingen, begrijpt zij nog altijd niet goed. Wél weet zij dat het niet veel scheelde of zij had rechtsomkeer gemaakt. Ook weet zij nog goed dat het eerste liedje niet zuiver klonk en dat zij met een trillende stem zong. Maar al bij al was het een goede leerschool.

In 2010 staat zij samen met haar broer Christoff , Will Tura , Frans Bauer en Robin Gibb op de affiche van Rimpelrock. Dat was wéér een ervaring rijker, want optreden voor een mensenzee van dat kaliber overkomt je ook niet elke dag. Ook in 2013 is zij van de partij in Kiewit Hasselt, deze keer aan de zijde van broerlief, Engelbert Humperdinck, Natalia en Gérard Lenorman.

Tijdens de eerste editie van Zilverpop in de schaduw van de Abdij van Hemiksem ontvangen Linsday en Christoff de Zilverpop Award voor hun bijdrage aan de Vlaamse schlager.