Lindsay

Voor 100%

Vrij vlug wordt aan Hans Aalbers gevraagd of hij niet snel aan een nieuw album voor Lindsay wil sleutelen en dat wordt de cd Voor 100 %. Aan de sound wordt niet veel gesleuteld. Deze keer twaalf liedjes waaronder een hitmedley en het duet Vaar met me mee samen met Christoff. Vooraf worden twee nummers uit dit album als single de wereld ingestuurd.

Er is eerst de titelsong Voor 100 % oorspronkelijk geschreven door Irma Holder en Jean Frankfurter als Hundert Prozent en in die versie een hit voor, jawel hoor, Hélène Fisher, een mevrouw wiens repertoire Lindsay blijkbaar goed ligt. Voor 100 % slaat op Lindsay zelf die zich voor honderd procent inzet om van dit album opnieuw een gouden schijf te maken. Het liedje Deze nacht mag eeuwig duren, dat Lindsay samen met The Sunsets heeft opgenomen op tekst van Sabien Tiels , scoort in de Vlaamse hitlijst méér dan behoorlijk.

Een echte schlager op Hollandse leest geschoeid levert Lindsay begin 2011 af met de bewerking van Een bosje rozen voor je moeder van de Nederlandse zangeres Charlène. Speciaal voor haar schreef Emiel Hartkamp, die zowat alle grote hits voor Frans Bauer in mekaar knutselde, deze meezinger. In de versie van Lindsay wordt het wel Een bosje bloemen voor je moeder. Het album 100% Lindsay levert haar in de maand april van 2011 haar tweede gouden album op.