Lindsay

Liefde & Muziek

In de loop van de maand maart 2014 presenteert Lindsay in Kinepolis Antwerpen haar vijfde album Liefde & Muziek. Een eerste single daaruit wordt Dag en Nacht, vertaling van de Duitse hit Mein Herz van Beatrice Egli en geschreven door Dieter Bohlen, de man ooit achter het succesvolle duo Modern Talking. De negenentwintigste maart staat Lindsay met dit nummer op één in de Vlaamse Top Tien.

Als opvolger wordt gekozen voor Bella Romantica, een vertaling van de gelijknamige hit van Semino Rossi. In het kielzog van die hit vertaalt Dennis Peirs Uber alle sieben Meere van Andrea Berg dat Lindsay als Over alle zeven zeeën de achtste augustus 2014 aan de fans aflevert. Met volle goesting zingt Lindsay haar bekendste hits tijdens het Schlagerfestival 2014 dat de 28ste, 29ste , 30ste maart en de 4de en 5de april in de Ethias Arena te Hasselt plaatsheeft. Naast Lindsay treden Christoff , Peter Koelewijn, Nicole en Hugo , Dennie Christian, Willy Sommers , De Romeo's, Bart Kaëll , Elke Taelman en K3 op in een verrassende presentatie door Gene Thomas .

Met argusogen wordt er uitgekeken naar de grote show die Lindsay de tiende augustus 2014 in het Casino van Middelkerke brengt. Het is een droom die voor haar uitkomt. Zij staat erop dit eindelijk te realiseren en met de release van haar nieuwste album kan zij putten uit een behoorlijk repertoire. Zij serveert die dag niet alleen haar meest geliefde hits, maar heeft voor de fans ook een aantal verrassingen in petto. In 2014 worden ook de nummers Over alle zeven zeeën en De kracht van mijn gevoel op single uitgebracht, maar echte toppers worden het niet. Toch levert haar album Liefde en muziek haar een gouden exemplaar op dat haar de vijfde juni 2015 wordt overhandigd door haar platenbaas Patrick Guns van Universal voor de verkoop van méér dan tienduizend stuks.