Laura Lynn

Goud van hier

In de loop van de maand februari 2007 start Laura met haar tournee Betoverd. Iets later, de eenendertigste maart, staat zij op de planken van de Ethias Arena in Hasselt voor de tweede editie van het Schlagerfestival aan de zijde van Freddy Breck, Marianne Weber, Mieke en Koos Alberts. Het jaar voordien stond zij daar al te schitteren samen met Pierre Kartner, Jimmy Frey en Eddy Wally .

In de maand juni van 2007 is er het album Goud van Hier met daarop een rist bewerkingen van liedjes die in Vlaanderen al eerder een hit waren geweest: Blijf je bij mij van Roger Baeten, De laatste dans van Anja, Oempalapapero van Marva en Helikopter US Navy 66 van Samantha, om er een paar te noemen. Ook dit album is goed voor platina. In de Ultratop Album Vijftig staat de cd twee weken na elkaar op één. Laura vindt het belangrijk dat zij de fans kan blijven verbazen, vandaar die idee eenmalig een conceptalbum op te nemen rond bekende liedjes van bij ons. Ook al is het album een voltreffer, er wordt beslist er geen vervolg aan te breien.

Aan de pers laat Laura openhartig weten dat aan haar vierjarige relatie met Tonnie een einde is gekomen. In stilte is zij er kapot van. Laura besliste intussen ook het qua optredens wat rustiger aan te doen en intensief zangles te gaan volgen om op die manier haar stem wat te sparen, want door de vele optredens kreeg die stem het de maanden voordien vaak hard te verduren.

Van haar livetour Betoverd wordt een dvd op de markt gebracht. Die dvd wordt door Story bij een van hun septemberedities aangeboden en toont de liveopname van het concert dat zij de tweeëntwintigste juni in de Zuiderkroon had ingeblikt.