Laura Lynn

Laura & The Sunsets

Het valt op dat, wanneer Laura aan anderen gekoppeld wordt, dat vaak resulteert in een zeer positieve eindscore. Waarom haar niet linken aan Matthias Lens, die sinds 2009 samen met Annelies Winten het accordeonduo The Sunsets vormde. In januari 2011 beslist Matthias echter solo te gaan nadat hij intussen een close vriendschap met Laura heeft gesloten. De vonken springen eraf in hun duet De kusjesdans, de elfde februari van dat jaar goed voor een eerste plaats in de Vlaamse hitlijsten.

Opnieuw wordt er bij producer Phil Sterman aangeklopt voor het volgende album, dat als titel Dat Goed Gevoel meekrijgt. Laura is intussen zwanger en wil dat ook op haar nieuwe album laten horen. Als eerstvolgende single daaruit wordt gekozen voor Maar met alle Vlaamse meisjes. Ook deze keer is het in de Vlaamse hitlijsten bingo, net als voor de daaropvolgende singles Parapapa en Wij vieren feest!. Covers liggen Laura altijd goed en blijken haar de nodige hits op te leveren, want hoe meer hits, hoe meer zij wordt gevraagd om op te treden.

Opvallend op haar album Dat Goed Gevoel is het liedje Eliana. Dat schrijven Lov Cook en Phil Sterman naar aanleiding van de geboorte van haar dochtertje Eliana, de negentiende september 2012. De trotse vader is Matthias Lens. Zij gaan in Ardooie wonen. Laura volgt de carrière van haar man van dan af op de voet.