Johnny White

30 jaar Johny White

Naar aanleiding van Johnny's dertigste verjaardag als artiest brengt HKM in 1996 de verzamelaar 30 jaar Johnny White op de markt. Dat hadden zij vijf jaar eerder ook al gedaan met het album 25 jaar Johnny White. Er wordt niet alleen gecoverd zoals Is this the way to Amarillo van Tony Christie, Het schrijverke van Will Ferdy , This is the moment, dat Garry Hagger al als Het allermooiste had opgenomen, maar er worden ook nieuwe composities ingeblikt zoals het door Johnny samen met Fred Bekky geschreven Once In a million.

In 2001 is er op het HKM-label het uitgebrachte album Blijf je bij mij naar de gelijknamige Vlaamse klassieker van Roger Baeten, die door Johnny opnieuw wordt ingezongen samen met een medley van de grootste hits van zijn idool Gilbert Bécaud. Datzelfde jaar is er ook het album Dromen, dat Johnny opneemt in Studio Dello in Arendonk. Dertien nieuwe liedjes geschreven door Walter De Loose op teksten van Claudia Nieuwenhuizen, Jean Bural en Mary Boduin. Hij neemt ook Zeven dagen, zeven nachten op, geschreven door Jacques Raymond samen met zijn echtgenote Ingriani.

Intussen runt Johnny sinds 1988 tijdens de weekends met veel succes zijn club De Oude Hoeve in Scherpenheuvel. Deze zaak is niet alleen een discotheek, maar tevens een taverne en restaurant. Die locatie zal iets later ook bekend worden als The Johnny White Club. Hier treedt niet alleen Johnny live op, maar geeft hij vooral jong talent maar al te graag een kans.