Jo Vally

Op het lijf geschreven

In de lijn van Jo Vally Zingt Country verschijnt eind mei 2014 de single We dansen de nacht voorbij , geschreven door Patrick Hamilton, Vincent Pierins en Bart Herman . Een nummer waarmee erg positief naar de nakende zomer wordt uitgekeken.

Intussen laat Jo weten dat hij druk in de weer is met de aanmaak van een nieuw album dat er stilaan aan zit te komen. De zevende juli mag hij met trots via zijn website aan de fans laten weten dat hij op één staat in de Vlaamse Top Tien. Na het succes van het album Jo Vally zingt Country besluit hij in samenspraak met zijn platenfirma daar een vervolg aan te breien, alleen moeten het deze keer nieuwe, originele songs worden. Ouwe rot in het vak Bart Herman wordt aangesproken, die voor dit project absoluut wil samenwerken met gitarist/producer Marty Townsend uit Californië. Marty kennen we als muzikant bij de voormalige band Blue Blot.

De afspraak met Bart is dat Jo de thema's zal aanreiken, Bart kortom van stof voorzien. Als voorloper van het nieuwe album verschijnt de twintigste november 2014 de single Een plek voor jou vannacht, die meteen laat horen dat Jo niet over één nacht ijs is gegaan, maar een duidelijke koers heeft gekozen voor het album Op het lijf geschreven, dat de tweede week van februari 2015 in de winkel ligt. De productie is deze keer in handen van Marty Townsend, daarin bijgestaan door Bart Herman .