Isabelle A

Hé, lekker beest

Intussen is Marc Van Beveren ook haar manager geworden en maakt hij van haar tv-bekendheid dankbaar gebruik om haar als tienerzangeresje en als Isabelle A te lanceren, daarbij denkend aan het immense succes van Sandra Kim van enkele jaren voordien. Als eerste nummer wordt gekozen voor het liedje Alleen, maar dat singletje slaat niet aan. Te jong met op de B-kant Friends together lukt ook niet.

Maar Jan heeft een beter idee, klopt aan bij Peter Gillis en Peter Bauwens en komt op de proppen met Hé, lekker beest, dat meteen een hit wordt én de doorbraak voor Isabelle forceert. De single is na een tijdje goed voor platina. In 1990 staat Hé, lekker beest twee weken boven aan de Vlaamse Top Tien en blijft weken na elkaar op één staan schitteren in Tien om te Zien bij VTM.

Isabelle besluit haar middelbare studies af te sluiten en tekent een leercontract als kapster. Door haar opleiding heeft Isabelle meer vrije tijd om op te treden. Intussen wordt afgesproken dat Marc Van Beveren haar carrière op de voet zal volgen en haar zal begeleiden. Voor Hé, lekker beest krijgt Isabelle de Hittentit-trofee, een Gentse onderscheiding, én een Gouden BeRTje in de categorie erotiek, wat erop wijst dat zij fysiek meer dan zomaar in het oog springt.