Günther Neefs

21

De drieëntwintigste september 2011 is er zijn album 21 op het KMK-label, waarvoor hij qua songs een beroep gaat doen op jongens die in Vlaanderen hun sporen allang verdiend hebben: Jan Leyers schrijft samen met Frank Vander linden Altijd van mij, Bart Peeters Het mannetje in je kast en Hugo Matthysen Oh Madeleine.

Elke song wordt sober en degelijk begeleid en is goed gearrangeerd in een productie van Ronny Mosuse. Günther klinkt onbevangen en fris. Hij voelt zich erg goed omringd binnen deze entourage. Hij mag werken met mannen die elk op hun terrein bewezen hebben wat er te bewijzen is en dus hun vrije gang kunnen gaan.

Hij brengt deze liedjes ook live on stage tijdens de show 21, begeleid door zijn 4Band met als muzikanten drummer Raf Helsen, organist Gunter Callewaert, blazer Niko Op de Beeck en gitarist Filip Adolf Jef Bollaert. Tijdens deze show brengt hij een overzicht van zijn carrière aan de hand van eenentwintig liedjes, waaronder dus ook een rist nieuwe uit zijn recentste album.