Gene Thomas

Ontvlambaar

Omdat podia Gene sowieso aantrekken, staat hij in 2011 als presentator de Anne Zomertour aan elkaar te praten alsof het een lieve lust is. Samen met Wim en Steven Defraine pent hij nog maar eens een nummer één in de Vlaamse Top Tien bij elkaar. De achtste september van 2012 staat Mag ik altijd met je mee? boven aan de Vlaamse hitlijst te pronken.

Er is ook een brandnieuw album Ontvlambaar. Gekozen wordt voor een stevige popaanpak. Als tweede singlekeuze daaruit wordt geopteerd voor Waarom?, dat Gene samen met Mark Vanhie heeft afgeleverd en dat als appetizer mag dienen voor zijn nakende theatertournee.

Van september tot en met december neemt Gene deel aan de tv-serie Expeditie Robinson die plaatsheeft in Maleisië, gepresenteerd door Evi Hanssen en haar Nederlandse collega Dennis Weening. Bij de bekende Vlamingen zien wij naast Gene ook Aagje Vanwalleghem, Joke van de Velde en Zoë Van Gastel aan het werk. Gene struikelt in het zicht van de finale tijdens de aflevering van de zesde december. Zijn deelname zorgt er wel voor dat hij ook bij onze noorderburen bekend geraakt.