Dana Winner

10 jaar Het Allerbeste van Dana Winner

Nog steeds op zoek naar de geschikte manager wordt Paul Theeuws bedankt voor zijn bewezen dienst en wordt echtgenoot-producer Wilfried tijdelijk voor de zakelijke kar gespannen. In 2003 wordt 10 jaar Het allerbeste van Dana Winner uitgebracht om te belichten dat Dana tien jaar op de concertplanken staat. Zeventien liedjes in het totaal met als ear catcher het duet Everything I do (I do it for you) samen met Lee Towers.

In de maand juni van dat jaar wordt er eindelijk nog eens een Nederlandstalige single uitgebracht Mijn hart zingt van liefde geschreven door Tom Salisbury en Sias Reinecke op tekst van Marc Van Caelenberg. Dit is nog eens een Dana zoals de mensen haar graag horen, een tikkeltje schlager, meezingbaar en vooral opgewekt. Voor de Duitse markt, die Dana zeker niet uit het oog wil verliezen, produceert zij de cd Märchenland der Gefühle, een selectie uit haar Unforgettable cd's met daarop het opvallende Immer, immer wieder, de Duitse versie van Never, never, never dat zij samen met Frank Galan zingt, op single wordt gezet en bij onze oosterburen binnen de kortste keren de hitstatus verwerft.

Ook voor de Deense markt wordt er een aangepaste cd samengesteld, eveneens met veel respons. Dat album One Way Wind zal ook in Zweden worden gereleaset waar Dana eveneens op veel reacties mag rekenen.