Dana Winner

Puur

Omdat Dana almaar vaker haar stem wil laten horen zoals die echt klinkt, zonder franjes, trekt zij naar de theaters met het programma Puur waarmee zij veel lof mag opstrijken. Er zit ook een nieuw album in de pijplijn Beautiful Life waarvan de single Sail Away, geschreven door de gebroeders Paelinck, de voorbode is.

Wilfried heeft intussen het management doorgespeeld naar Gino Moerman die precies weet hoe hij Dana moet verder loodsen. Niet alle liedjes op dit album zijn Engelstalig: Stand Van De Maan en Tweede Jeugd laten horen dat zij haar moedertaal zeker niet vergeten is. Het wordt ook opgesmukt met haar Franse versie van Ik hou van jou, Je pense à toi. Zelfs in die taal bekt Dana uitstekend. Dat album Beautiful Life wordt ook iets later in Nederland, Zuid-Afrika, Duitsland en Scandinavië uitgebracht.

Het einde van dat jaar kleurt zij nu eens niet in met optredens in enkele Vlaamse kerken, maar zij staat samen met het Galaxy Symphonic Orchestra op de planken tijdens een achttal tot in de kleinste details uitgewerkte kerstconcerten in de Ethias Arena in Hasselt.