Dana Winner

Parels uit de Noordzee

De tournee Parels uit de Noordzee scoort zo goed, dat er begin 2011 een vervolg aan wordt gebreid. Toch moet Dana en haar entourage vaststellen dat de belangstelling voor haar concerten in Vlaanderen taant. Anne TV in Vlaanderen zendt Dana Winner Unplugged uit, echt iets dat Dana na aan het hart ligt: haar liedjes zonder veel omhaal, puur en zo zuiver mogelijk brengen.

In Zuid-Afrika neemt zij het liedje Life is beautiful op samen met Patrizio Buanne, goed voor een aantal concerten in Kaapstad en Johannesburg. Als eindejaarscadeau verschijnt eind 2011 het album en de dvd Kerst met Dana Winner, live uit Bokrijk met naast het klassieke repertoire liedjes als Amazing Grace, You raise me up en Sound of Silence.

Ook in 2012 staan er tal van concerten op het getouw. Zij brengt daarin een mix van haar eigen hits, gekoppeld aan vroegere successen van Ann Christy, Will Tura , Louis Neefs enz... Omdat er lang wordt aangedrongen door de organisatoren zegt Dana ook ja om op te treden tijdens de zevende editie van het Schlagerfestival in de Ethias Arena in Hasselt met naast haar op de affiche: Sam Gooris, Frans Bauer, Willy Sommers , Bart Kaëll , Christoff , Jo Vally enz...

Alsof het niet op kan besluit EMI nog maar eens een compilatie in de markt te zetten, deze keer onder de titel Triple Best Of, goed voor zestig liedjes. Het album komt zowel in Nederland als in Vlaanderen op de markt.