Dana Winner

Regen van geluk

Opnieuw in een productie van Wilfried Van Baelen, met wie Dana intussen is gaan samenwonen, is er in 1995 het album Regen van geluk, qua verkoop opnieuw een voltreffer: twee keer platina en twee weken nummer één in de album Ultra Top Vijftig.

Een eerste single daaruit wordt Vleugels geschreven door Alides Hidding, de voormalige frontman van de Nederlandse popgroep Time Bandits. Voor Vleugels zit er in de zomer van 1995 een tweede plaats in de Vlaamse Top Tien in. Een plaats hoger is weggelegd voor de opvolger, Regen van geluk, eveneens van Alides en zijn Nederlandse collega Han Kooreneef.

Een absolute meezinger wordt Geef de kinderen de wereld dat we kennen in de versie van Mireille Mathieu als Mille Colombes geschreven door Christian Bruhn op een tekst van Eddy Marnay. Eén van haar favoriete luisterliedjes is 1000 keer neergepend door John Terra op tekst van Daniël Ditmar. Voor de derde opeenvolgende keer rijft Dana ook in 1995 de trofee Beste zangeres binnen, goed voor een derde Gouden Oog. Zij mag datzelfde jaar ook de Zamu Award in de categorie Beste zangeres Nederlandstalig in ontvangst nemen.