Christoff

Onze Vader

In september 2014 pakt Radio 2 uit met De Vlaamse Top 50 van Ultratop. Die wordt vakkundig aan mekaar gepraat door Christoff die maar wat blij is dat de VRT met dit initiatief uitpakt nét op het moment dat een rist Vlamingen qua Vlaamse schlagers al een tijdje op hun honger blijven zitten. Vanaf zondag 14 september is Christoff elke zondag twee uur lang te horen.

In het najaar van 2014 doet Christoff van zich spreken in de Vlaamse media door de release van het Onze Vader, geen eigen nummer, maar het originele kerklied in een nieuw jasje. Hij wil daarmee een statement maken dat je je geloof niet hoeft te verstoppen. Christoff merkte dat veel jongeren terugkeren naar het gebed waaruit ze kracht kunnen putten.

Deze versie verscheen de 27ste oktober op de cd Back to back Will Tura & Christoff met daarop twintig hits van Tura en twintig van Christoff. De 23ste november staan Christoff en Tura voor het eerst samen op de planken tijdens een uniek concert in de Oktoberhallen. Will Tura staat dan aan de vooravond van zijn 75ste verjaardag en Christoff neemt hiermee de aftrap van de feestviering rond zijn 25-jarige carrière. De achtste november pronkt Christoff met de singleversie van het Onze Vader op één in de Vlaamse Top 50.